Camping Village Porto Pirastu

Camping Porto Pirastu biedt schaduwrijke standplaatsen, caravans en comfortabele bungalows aan. Hier direct te boeken bij de camping zelf!

Camping Porto Pirastu biedt schaduwrijke standplaatsen, caravans en comfortabele bungalows aan. De caravans zijn compleet ingericht en beschikbaar voor maximaal vier personen. De bungalows zijn te huur voor 4 tot 6 personen, deze bungalows beschikken over een keuken en eigen badkamer.

Camping Porto Pirastu is aan de ene kant omringt door prachtig groen en aan de andere kant gelegen aan grote oevers met wit fijn zandstrand.

U zult op deze camping in contact komen met de natuur, sporten en plezier hebben. Camping Porto Pirastu staat bekend om zijn goede animatie team, die u en uw kinderen zeker zal vermaken. De camping organiseert verschillende activiteiten waaronder, sportwedstrijden, aerobics en cabaret avonden.

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Nee
Camping plaatsen >85m2 Nee
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee
Zwemparadijs Nee

  • Bungalows
  • Kampeerplaats
  • Mobile home huren

De camping is gelegen in de provincie .

Adres:


Kaart:

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Bekijk de locatie hieronder in de kaart. U kunt hierin in- of uitzoomen om de locatie beter te bekijken.

  • Ligging vlakbij zee of meer

Vakanties op campings op Sardinië zijn een ware sensatie. Het eiland is even magisch als fascinerend. Sardinië (Sardegna) biedt u een weelde van ongerepte natuur, kristalhelder zeewater en ongelooflijk mooie stranden. Wie aan Sardinië denkt, denkt vaak aan een strandbestemming.

Lees meer

Camping village porto pirastu Camping village porto pirastu
portopirastu@boschettoholiday.it