Camping Village Pedra E Cupa

Camping Pedra & Cupag is gelegen bij een groot wit zandstrand. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf.

Camping Sardinië

Camping Pedra & Cupa ligt op een landgoed van 50.000 m² oppervlakte. De camping is gelegen bij een groot wit zandstrand. De camping heeft 230 ruime schaduwrijke staanplaatsen geschikt voor u,  ideaal als u op zoek bent naar een rustige vakantie in de buitenlucht.

De camping beschikt over de moderne en functionele faciliteiten zodat u een rustige en comfortabele vakantie zult hebben. Zo is er een restaurant, een markt en een invalidentoilet aanwezig. Voor het vermaak is er een grote speeltuin voor de kinderen en er is een zwembad aanwezig om te verkoelen van het warme weer. In de avonden kunt u op de camping vermaken met voorstellingen van de lokale bevolking of andere animatoren. Op de camping is er ook een speciaal entertainment team die verschillende wedstrijden en spelletjes organiseren zodat u zich nooit hoeft te vervelen.

Aan zee is er altijd wind aanwezig in Sardinië wat zorgt voor een mild klimaat en wat het ideaal maakt om te windsurfen. Per boot kunt u de kleine eilandjes ontdekken.

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Nee
Camping plaatsen >85m2 Nee
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee
Zwemparadijs Nee

  • Kampeerplaats
  • Mobile home huren

De camping is gelegen in de provincie .

Adres:

Italië


Kaart:

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Bekijk de locatie hieronder in de kaart. U kunt hierin in- of uitzoomen om de locatie beter te bekijken.

Afstand: 1.624 km.

Reistijd: 16 uur en 24 minuten.

  • Ligging vlakbij zee of meer

Vakanties op campings op Sardinië zijn een ware sensatie. Het eiland is even magisch als fascinerend. Sardinië (Sardegna) biedt u een weelde van ongerepte natuur, kristalhelder zeewater en ongelooflijk mooie stranden. Wie aan Sardinië denkt, denkt vaak aan een strandbestemming.

Lees meer

Camping village pedra e cupa Camping village pedra e cupa
info@pedraecupa-camping.com €55