Camping Lido Boschetto

Camping Lido Boschetto, gelegen in Varese is een rustig, eenvoudige camping en grenst aan de Lago Maggiore,. Reserveer hier bij de camping!

  • Eenvoudige, rustige camping
  • Direct aan het Lago Maggiore
  • Prachtig wandelgebied
  • Watersportmogelijkheden

Camping Lido Boschetto in Maccagno ligt in het noordoostelijke deel van het Lago Maggiore en is een rustige camping, ideaal voor een ontspannen vakantie in de natuur. Liefhebbers van watersport, golf, wandelen of fietsen in de natuur kunnen hier hun hart ophalen.

Uw vakantie op Camping Lido Boschetto

Een deel van de kampeerplaatsen op deze eenvoudige camping grenst aan het meer. De camping heeft voorzieningen als een wasserrette, WiFi, een bar, pizzeria, scooterverhuur en een speeltuin. Op de camping kunt u relaxen in de Italiaanse zon of bijkomen in de talrijke schaduwplekken die de bomen u bieden.

Aangezien deze camping aan het water ligt, heeft u uiteraard de mogelijkheid om te gaan vissen, zwemmen, kajakken en kanoën (te huur). Windsurfers kunnen profiteren van de gunstige windcondities. Voor de wandelaars is er een mooie wandelroute aan het nabijgelegen Lago Maggiore. Daarnaast hebben golfliefhebbers keuze uit vijf golfbanen, allen gelegen binnen een straal van 30 kilometer van de camping.

Maccagno biedt u verder ook tal van recreatie mogelijkheden. Zo is er een multifunctioneel sportveld voor voetbal, tennis en volleybal en kunt u klimmen op een spectaculaire klimwand. Elke woensdag is er een markt in Luino, waar u vanaf Camping Lido Boschetto met de bus naar toe kunt.

Camping Lido Boschetto scoort 6.3 uit 10 op basis van 7 beoordelingen.

  • Campings met Rust en Natuur
  • Glamping in Italië

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Camping plaatsen >85m2 Nee
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee
Zwemparadijs Nee

De camping is gelegen in de provincie Varese.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Lido Boschetto Holiday Camping
Via Gregorio Pietraperzia 13
Località Parco Giona
21016 Maccagno con Pino e Veddasca VA
Italië


Kaart:

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Bekijk de locatie hieronder in de kaart. U kunt hierin in- of uitzoomen om de locatie beter te bekijken.

Afstand: 973 km.

Reistijd: 10 uur en 14 minuten.

  • Centrum
  • Ligging vlakbij zee of meer
  • Vissen
  • Watersport

Camping Lombardije zullen bij veel mensen niet meteen herkenning oproepen, maar zegt men vakantie aan het Gardameer, dan gaat bij de meeste mensen wel een lichtje branden. Lombardije is de regio met de bekendste meren van Italië waar veel toeristen hun vakantie doorbrengen. De Noord-Italiaanse meren zijn mooi en sfeervol, de bergen dalen naar de oever van het meer en statige grote hotels domineren mooie stadjes. Het Gardameer, het Comomeer en het Lago Maggiore zijn bijzonder beroemd en zijn al eeuwen populair.

Lees meer

Camping Lido Boschetto Camping Lido Boschetto
6.3 uit 10 op basis van 4952 reviews beoordelingen.
info@boschettoholiday.it €35