Camping Blu International

Camping Blu International is een kleinschalige familiecamping tussen al het groen, de camping ligt aan het meer van Bolsena.

  • Aan het meer van Bolsena
  • Ideaal voor windsurfers
  • Kleinschalige familiecamping
  • Veel groen en schaduw

Camping Blu International is een prachtige, door groen omgeven camping in Bolsena. De camping ligt aan het Bolsenameer. Het Bolsenameer is kort geleden uitgeroepen tot een van de schoonste meren van Italië. Door de bijzondere ligging in een natuurlijke omgeving is het een ideale locatie om helemaal tot rust te komen.

Uw vakantie op camping Blu International

De kleinschalige camping heeft ruim 180 ruime kampeerplaatsen en door het vele groen is er genoeg schaduw te vinden op de camping. Doordat er op Camping Blu International veel groen is, zijn de kampeerplaatsen voorzien van voldoende privacy. In de kleine supermarkt kunt u uw dagelijkse benodigdheden kopen.

Verder beschikt de camping over een restaurant, dat naast pizza’s ook streekgerechten op de kaart heeft staan. Zo krijg u ook nog wat mee van de echte Italiaanse cultuur. Op Camping Blu International kunt u heerlijk ontspannen. Zonaanbidders kunnen genieten op een van de ligbedden aan het zwembad of op het strand aan het meer van Bolsena.

Voor de watersportliefhebbers is er ook genoeg vertier. Op loopafstand van de camping kunt u zeilboten huren of een bootexcursie boeken. Doordat de camping strategisch ligt, kunt u gemakkelijk allerlei culturele activiteiten ondernemen in plaatsen als Montepulciano, Pienza en Viterbo.

Camping Blu International scoort 7.9 uit 10 op basis van 10 beoordelingen.

  • Campings met Rust en Natuur

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Ja
Boothelling Nee
Camper service Ja
Camping plaatsen >85m2 Nee
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Ja
Wifi Nee
Wifi over hele camping Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja
Zwemparadijs Nee

De camping is gelegen in de provincie Viterbo.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:


Km 111.650
01023 Bolsena VT
Italië


Kaart:

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Bekijk de locatie hieronder in de kaart. U kunt hierin in- of uitzoomen om de locatie beter te bekijken.

Afstand: 1.526 km.

Reistijd: 15 uur en 38 minuten.

  • Centrum
  • Fiets/Wandelroute
  • Ligging vlakbij zee of meer
  • Vissen
  • Watersport

Vakantie op campings in Lazio zijn voor de echte Italië liefhebber iets om intens van te genieten. Met een stad van het kaliber zoals Rome dat is, een prachtig landschap, stranden, meren, parels op cultureel en culinair vlak is Lazio een regio waar u tijdens uw vakantie alle kanten uit kunt. Met Rome als hoofdstad is Lazio een zeer belangrijk gebied wat betreft geschiedenis, kunst, architectuur, archeologie, religie en cultuur in het algemeen.

Lees meer

Camping Blu International Camping Blu International
7.9 uit 10 op basis van 936 reviews beoordelingen.
info@blucamping.it €26