Camping Fontemaggio

Camping Fontemaggio in vredig gelegen in de prachtige natuur. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf.

 • Mooi gelegen in het bos
 • Rustige camping
 • Schitterende wandelroutes

Camping Fontemaggio in Assisi is een van de oudste campings in Italië en wordt zeer gewaardeerd door mensen die graag in de natuur verblijven. Want de camping is rustig en vredig gelegen in het prachtige Monte Subasio Park op 800 meter loopafstand van Assisi en direct aan de oude pelgrimsroute naar het klooster van Franciscus.

Uw vakantie op Camping Fontemaggio

Het kampeerterrein van deze kleine camping in Umbria ligt deels tegen een heuvel op, deels op terrassen. De meeste plaatsen zijn schaduwrijk, voorzien van electra en bieden een prachtig uitzicht op de vallei. Tijdens het hoogseizoen is er ook een bar-tabakswinkel met zelfgemaakt ijs en een minimarkt met alle benodigdheden. Bovendien is er een goed, traditioneel restaurant.

Er zijn geen lawaaierige entertainmentactiviteiten, maar de camping is rustig en vredig. Een prachtige speeltuin, omgeven door groen, is een bron van grote vreugde voor gezinnen met kinderen. Camping Fontemaggio is makkelijk te bereiken en ligt op 15 minuten lopen van het historische centrum van Assisi en het klooster Eremo Di San Francesco.

 • Cultuur Culinair Reizen
 • Kleine Charme Campings
 • Levendige Gezellige Campings
 • Zon, Strand en Relax

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Ja
Boothelling Nee
Camper service Nee
Camping plaatsen >85m2 Ja
Electra 8 ampere Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Ja
Sportveld Ja
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Ja
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee
Zwemparadijs Nee

 • Bungalows
 • Chalet huren
 • Kampeerplaats

Bekijk hier een video over de camping.

2024-07-23

De camping is gelegen in de provincie Perugia.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Camping Fontemaggio
Via Eremo delle Carceri 24
Assisi
06081
Perugia
Umbrië


Kaart:

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Bekijk de locatie hieronder in de kaart. U kunt hierin in- of uitzoomen om de locatie beter te bekijken.

Afstand: 1.517 km.

Reistijd: 15 uur en 31 minuten.

 • Fiets/Wandelroute

Hoe een vakantie op campings in Umbria er uit ziet, is niet in een zin te omschrijven omdat het onmogelijk is om Umbria in een zin te beschrijven. Umbria (of Umbrië, wat u wilt) ligt in centraal Italië en dit brengt met zich mee dat hier vele kenmerken vanuit heel Italië samen komen. De streek van de heilige Franciscus van Assisi heeft de reiziger veel te bieden. Het kent een ongekend aantal facetten die samen een perfecte harmonie vormen. Romantische heuvellandschappen met op hun top volledig intact zijnde middeleeuwse dorpen en stadjes, hoge bergtoppen, een waterwereld met prachtige meren, rivieren en spa’s, een heerlijk zonnig klimaat, kunst en cultuur alom en heerlijk eten en drinken met talloze lokale specialiteiten.

Lees meer

Alle aanbieders

Camping Fontemaggio Camping Fontemaggio
info@fontemaggio.it €27