Agriturismo Orsini

Agriturisimo Orsini is een kleinschalige boerderij camping op een steenworp afstand van Massa Martana in Umbrië. De Orsini familie heeft de kampeerboerderij opgericht in 1986, waarmee ze van een karakteristieke boerderij een prachtige accommodatie hebben gemaakt met verhuuraccommodaties en ruimte om te kamperen, waarbij eeuwenoude tradities en de natuurlijke omgeving van de boerderij behouden zijn.

Uw vakantie op Agriturisimo Orsini

Op de kampeerboerderij van Agriturisimo Orsini kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad, of de dag actief opstarten met een wandeling of een rondje hardlopen door de omliggende groene bossen. Na deze frisse start van de dag kunt u vanuit Agriturisimo Orsini gemakkelijk naar de belangrijkste steden van Umbrië.

Agriturisimo Orsini biedt verschillende huuraccommodaties aan. Zij verhuren studio’s en appartementen met centrale verwarming, een eigen keuken voorzien van alle gemaken waar u naar hartenlust kunt koken. De slaapkamers worden voorzien van heerlijk opgemaakte bedden, een televisie en een minibar. Aangekleed in de traditionele Umbrische stijl met houten meubilair kunt u heerlijk tot rust komen.

Bent u met eigen caravan of tent? Agriturisimo Orsini heeft ook een kampeerlocatie. Op het Sosta Camper veld kan de caravan of camper gestald worden en worden voorzien van elektriciteit, afvoersystemen, en een ruimte om te barbecueën.  Op het Campeggio veld kunt u met uw tent terecht. Dit veld is voorzien van sanitair, een picknick plaats en ook weer ruimte voor de barbecue.

In het Restaurant kunt u dagelijks genieten van Umbrische lekkernijen en wordt er voor de liefhebber ook een ontbijt geserveerd. Camping Agriturisimo Orsini heeft een eigen zwembad en daarnaast bieden zij u de mogelijkheid om er te paard op uit te gaan vanaf de nabijgelegen ranch. De gehele locatie is voorzien van gratis WiFi.

Agriturismo Orsini Agriturismo Orsini
mail@orsiniagriturismo.it