Camping Valmalene

Camping Valmalene is een hoog gelegen camping ten midden van de natuur, hier kunt u heerlijk ontspannen. Reserveer rechtstreeks bij de camping zelf.

 • Hoog gelegen camping
 • Rust temidden van de natuur
 • Lekker in- en ontspannen
 • Goed lokaal restaurant

Camping Valmalene Villaggio in Pieve Tesino is het hele jaar open en biedt haar gasten alle comfort voor een complete vakantie: een zwembad, een tennisbaan, een amusementshal, een park voor de kinderen, camping supermarkt, restaurant, bar, grill, pizzeria, openluchttheater, tennis-en volleybalvelden.

Uw vakantie op Camping Valmalene

Gelegen aan de voet van de prachtige bergen, in een vallei met dezelfde naam, is de camping een ideale uitvalsbasis voor excursies en uitstapjes. Ondergedompeld in parken en tuinen op 1.150 meter boven de zeespiegel, biedt de camping verschillende mogelijkheden om te wandelen of te mountainbiken of voor 18-holes golf, paardrijden en sportvisserij.

Een nabijgelegen, ruime Maso (een kleine berg boerderij) is ook beschikbaar voor een grote groep. U kunt ook verblijven in een bungalow, zeker ook ’s winters een uitkomst als de camping met een witte deken bedekt is. Ook dan is er een warme en vrolijke sfeer met in de avond muziek en glühwein.

Dus houdt van een vakantie ver weg van smog en van het drukke verkeer, zonder storende geluiden, waar de tijd geen rol speelt en waar u in nauw contact bent met de natuur en u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie dan is Camping Valmalene, in Pieve Tesino in de provincie Trento de ideale camping.

Camping Valmalene scoort 8.5 uit 10 op basis van 7 beoordelingen.

 • Familiecampings kinderen 12-18 jaar
 • Gezinscampings kinderen <12 jaar
 • Glamping in Italië
 • Levendige Gezellige Campings
 • Sportieve Actieve Vakanties

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Camping plaatsen >85m2 Nee
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Ja
Tafeltennis Nee
Tennis Ja
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja
Zwemparadijs Nee

 • Bungalows
 • Kampeerplaats

De camping is gelegen in de provincie Trento.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Camping Valmalene
Località Val Malene
38050 Pieve Tesino TN
Italië


Kaart:

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Bekijk de locatie hieronder in de kaart. U kunt hierin in- of uitzoomen om de locatie beter te bekijken.

Afstand: 1.119 km.

Reistijd: 11 uur en 46 minuten.

 • Fiets/Wandelroute
 • Paardrijden

Campings Trentino, vakantie in een uniek paradijs aan de zuidkant van de Alpen, de zonnigste regio in Noord-Italië. Het kent een ongeëvenaard berglandschap met al even prachtige meren. Trentino heeft elk jaargetijde een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor het het hele jaar door een aantrekkelijke regio is voor vakantiegangers. Zowel ’s zomers als ’s winters wacht hier een prachtig natuur- en cultuurlandschap op u. Dit is de reden waarom u op vakantie gaat in Trentino.

Lees meer

Alle aanbieders

Camping Valmalene Camping Valmalene
8.5 uit 10 op basis van 3372 reviews beoordelingen.
info@valmalene.com €35