Camping Lärchwiese

Camping Lärchwiese laat u genieten tijdens uw kampeervakantie op het hoogste niveau. Reserveer hier rechtstreeks bij de camping zelf!

  • Moderne camping
  • Zomer en winter
  • Rust en natuur
  • Veel activiteiten / uitstapjes

Camping Lärchwiese in Vals – Mühlbach ligt in een van de mooiste streken van de Alpen, goed bereikbaar in de buurt van Maranza (Bolzano). Hier geniet u tijdens uw kampeervakantie letterlijk en figuurlijk op het hoogste niveau. Deze rustige camping is harmonieus ingebed in het omringende natuurlandschap. Het hele jaar door zijn er diverse mogelijkheden voor uitstapjes en actieve vakanties.

Uw vakantie op Camping Lärchwiese

Het kampeerterrein is 2,5 hectare groot en wordt doorkruist door een beekje met een vijver. Er zijn in totaal 91 kampeerplaatsen beschikbaar – elk met een oppervlakte van 80-150 m2 en uitgerust met elektriciteit, water- en rioleringsaansluiting, TV / Sky-toegang en gratis Wi-Fi. Veel van de staplaatsen zijn tevens voorzien van een gasaansluiting.

Op natuurcamping Lärchwiese vindt u veel voorzieningen en comfortabele faciliteiten en veel vrijheid. Een receptie, een winkel, een restaurant en pizzeria, een ruime binnenspeelkamer, een kindercampingspeeltuin en twee moderne sanitaire voorzieningen maken de camping compleet: een vakantieverblijf in alle rust en met een prettige ambiance.

In de afwisselende vakantieregio Gitschberg Val Giovo worden uw persoonlijke vakantiedromen waar gemaakt. ’s Winters is de camping open voor ski liefhebbers. Ook voor motorrijders zijn er ruime tentplaatsen. Hier kunt u uw hele vakantie vrij plannen zonder compromissen. Laat het script over aan onze prachtige natuur. U vindt alles wat u nodig heeft in de directe omgeving.

  • Campings met Rust en Natuur
  • Sportieve Actieve Vakanties

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Camping plaatsen >85m2 Ja
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee
Zwemparadijs Nee

  • Kampeerplaats

De camping is gelegen in de provincie Bolzano.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Ligging:

Benieuwd wat er in de buurt zit? Hieronder kunt u de afstanden vinden.

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum1500 meter

Kaart:

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Bekijk de locatie hieronder in de kaart. U kunt hierin in- of uitzoomen om de locatie beter te bekijken.

Afstand: 979 km.

Reistijd: 10 uur en 36 minuten.

  • Fiets/Wandelroute

Campings Trentino, vakantie in een uniek paradijs aan de zuidkant van de Alpen, de zonnigste regio in Noord-Italië. Het kent een ongeëvenaard berglandschap met al even prachtige meren. Trentino heeft elk jaargetijde een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor het het hele jaar door een aantrekkelijke regio is voor vakantiegangers. Zowel ’s zomers als ’s winters wacht hier een prachtig natuur- en cultuurlandschap op u. Dit is de reden waarom u op vakantie gaat in Trentino.

Lees meer

Camping Lärchwiese Camping Lärchwiese
info@camping-laerchwiese.com €50