Camping Madonna Di Pogi

Camping Madonna di Pogi is een boerderijcamping waar je kunt vissen aan het meer in Toscane. Reserveer rechtstreeks bij Camping Madonna di Pogi zelf!

 • Boerderijcamping
 • Vissen aan het meer
 • Biologische groententuin
 • Gratis WiFi

Camping Madonna Di Pogi is een boerderijcamping en ligt middenin de Toscane (Arezzo). Deze Agricultuur-minicamping is omgeven door het typsiche Toscaanse landschap en ligt direct aan een mooi meer met ligweide op korte afstand van Bucine. De camping ligt op mooie afstand van de steden Siena, Arezzo, de Chianti-streek en Florence maakt het verblijf op deze groene klein camping nog aantrekkelijker.

Uw vakantie op camping Madonna Di Pogi

De camping is een 120.000 m² groot landgoed, bestaande uit bossen, fruitbomen en weilanden. Op dit grote gebied staan slechts een beperkt aantal accommodaties (13) omdat rust en ruimte hoog in het vaandel van de eigenaars staan. De groene camping in het Ambradal is vernoemd naar het kleine gehucht uit de 13e eeuw met de gelijknamige kerk, ooit gebouwd ter herdending aan een toen heersende Pestepidemie.

De campingeigenaars streven ernaar hun gasten te laten zien wat Toscane te bieden heeft. Rust, ruimte en mooie vakantiehuisjes geheel uit ecologisch materiaal gemaakt en gebouwd (houten stacaravans max. 2,3 en 4 personen). De chalets staan allemaal vrij in de bossen met totale privacy, met respect voor de omliggende natuur en landschap. Er wordt gebruik gemaakt van energie besparende voorzieningen. Afvalwater wordt gebruikt voor de boomkwekerij en biologische moestuin. De kippen die op deze gastvrije agricultuur rondlopen krijgen alleen maar biologisch voedsel.

 • Campings met Rust en Natuur
 • Cultuur Culinair Reizen

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
Animatie team NL-talig Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Camping plaatsen >85m2 Nee
Electra 8 ampere Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Ja
Tafeltennis Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee
Zwemparadijs Nee

 • Bungalows
 • Mobile home huren

Bekijk hier een video over de camping.

2023-03-30

De camping is gelegen in de provincie Arezzo.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Via della Madonna 52
52021 Pogi AR
Italië


Kaart:

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Bekijk de locatie hieronder in de kaart. U kunt hierin in- of uitzoomen om de locatie beter te bekijken.

Afstand: 1.401 km.

Reistijd: 14 uur en 17 minuten.

 • Fiets/Wandelroute
 • Ligging vlakbij zee of meer
 • Vissen

Campings Toscane, vakantie in één van de populairste gebieden van Europa, en het is waar, ‘Toscana’ is van een ongekende schoonheid. Gesitueerd aan de westkant van Italië, met een prachtige natuur en rijk aan historie en cultuur, is Toscane uitermate geschikt voor een ontspannen vakantie waarbij u kunt proeven van de aloude tradities. De regio biedt schitterende landschappen, heuvels, stranden, zee, middeleeuwse dorpen en steden, kunst en cultuur van een ongekend hoog niveau, een heerlijke Toscaanse keuken, kwaliteitswijnen en natuurlijk haar charmante en vriendelijke inwoners.

Lees meer

Camping Madonna di Pogi Camping Madonna di Pogi
madonnadipogi@gmail.com €35