Camping Village Capo Scalambri

Camping Capo Scalambri ligt in het uiterste zuiden van Sicilië, direct aan de zee bij Punta Secca, aan de voet van de Ibleibergen in een oase van vrede en rust, omgeven door duinen, bossen en een kristalheldere zee.

De camping ligt op slechts een paar kilometer van Santa Croce Camerina op 5 hectare grond waar veel groente geteeld wordt. Het gematigde klimaat, verzacht door de warme Afrikaanse winden, zorgt ervoor dat uw verblijf nog aangenamer wordt.

Uw vakantie op camping Capo Scalambri

De accommodaties zijn schilderachtige huisjes en kleine appartementen, erg praktisch en eenvoudig ingericht, op het groene platteland. Er zijn accommodaties voor een totaal van 30 mensen, bijna alle accommodaties zijn toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn kampeerplaatsen en er is een camper service.

De camping heeft een grote speeltuin en er zijn vele georganiseerde activiteiten. Gasten kunnen ook genieten van het nabijgelegen strand, een ideale plek voor sportvissers, om vogels te observeren of om te wandelen door de duinen langs de unieke en aantrekkelijke kust van het zuiden van Sicilië.  Gasten kunnen fietsen huren voor volwassenen en kinderen.

Op dit moment is er geen eetgelegenheid, maar alle accommodaties zijn voorzien van warm en koud water, een koelkast, keuken en fornuis, evenals de nodige servies. Nabijgelegen zijn restaurants, trattoria’s en agriturismo met restaurants waar gasten de typische gerechten van de streek kunnen proeven.

Camping Village Capo Scalambri Camping Village Capo Scalambri
info@caposcalambri.com €35