Camping Angolo Di Sogno

Camping Angolo di Sogno ligt direct bij de zee en slechts enkele honderden meters verwijderd van de camping vindt u de historische stad Diano Marina. Een privéstrand, schone zee, rust, veel zon zijn de echte hoofdrolspelers van deze fantastische camping in Liguria.

Uw vakantie op Camping Angolo di Sogno

In een gebied 14.000 vierkante meter aan de Middellandse Zee met veel groen, hebben de kampeerplaatsen een uiterst panoramische positie. Alle staanplaatsen voor zowel camper, caravan of tent hebben uitzicht op de zee en zijn voorzien van elektra. Op vakantiepark Angolo di Sogno zijn ook bungalows voor 2-3 of voor 4-6 personen en mobile homes voor 4-6 personen, met eigen keuken en sanitair.

Naast de benijdenswaardige positie van het vakantiepark biedt de camping de voorzieningen: privé-strand, aanleg stijger met de mogelijkheid om te vissen, solarium, snackbar met terras dat uitkijkt over de zee, restaurant lunch en diner op de zee, sanitair, mini speeltoestellen voor kinderen, camping supermarkt met lokale producten, disco, bar en WiFi.

Alle aanbieders

Camping Angolo di Sogno Camping Angolo di Sogno
info@angolodisogno.com €35