Camping San Sebastiano

Camping San Sebastiano is de plek voor een onvergetelijk verblijf in de schaduw van de olijfbomen, gelegen in Liguria, op steenworp afstand van het historische centrum van Laigueglia en op slechts 50 meter van de zee.

Uw vakantie op Camping San Sebastiano

De camping bestaat uit 100 staanplaatsen, aangelegd op terrassen. Er zijn sanitaire ruimtes met wasmachines,  een comfortabele bar en een restaurant op de camping aanwezig. Bij de bar / restaurant is een groot terras met uitzicht op de zee.

Verder heeft de camping  drie bungalows, een met kamer voor 2-4 personen, met twee kamers voor 4 personen en een met drie kamers voor 4-6 personen. Alle bungalows zijn voorzien van een keuken, een badkamer met warme douche, tv en airconditioning en bieden uitzicht op de zee en een veranda met tafel en stoelen.

In de bungalows is alles aanwezig behalve beddengoed, handdoeken en tafellinnen, deze dienen door de huurders zelf worden meegenomen.

Camping San Sebastiano is de ideale uitvalsbasis voor diegenen die een ontspannende en eenvoudig, met de levendigheid van de omgeving en de vele attracties van een resort.

Camping San Sebastiano Camping San Sebastiano
8.1 uit 10 op basis van 2473 reviews beoordelingen.
info@campingsansebastiano.it €35