Camping Village Residence Mare

Camping Village Residence Mare is nieuwbouw en vormt de ideale plek om aan zee vakantie te vieren met een combinatie van een ontspannen rust en amusement, met grote schaduwrijke plaatsen. Deze nieuwe familiecamping is uitstekend geschikt voor gezinnen, jong en oud.

Uw vakantie op Camping Village Residence Mare

Er zijn ook 24 kleine appartementen met eigen parkeerplaats. De appartementen zijn verdeeld in vier kamers met badkamer en douche, slaapkamer, kleine slaapkamer, woonkamer met kitchenette. De kampeerplaatsen op Camping Residence Mare staan gedeeltelijk in schaduwrijke plaatsen.

Naast animatie heeft de camping een zwembad, volleybal voetbal terrein, tafeltennistafel, jeu de boules terrein en speeltuin. Het animatieprogramma is gericht op kinderen in de maanden juli en augustus. Uw kinderen zullen veel plezier maken met het kindvriendelijke animatieteam.

De omgeving van Camping Residence Mare is heel erg rustig, zonder lawaai van snelwegen of spoorwegen. U kunt hier compleet ontspannen en genieten van de rust die u gegund wordt. De camping ligt gelijk aan de kust bij een vrij strand van fijne kiezels en zand.

Camping Village Residence Mare Camping Village Residence Mare
6.65 uit 10 op basis van 2524 reviews beoordelingen.
info@residencemare.com €35